WisseQ Automatisering

Office Automation

>

Office Automation

De ontwikkeling van bijvoorbeeld uw huisstijl is doorgaans een grote investering geweest die geresulteerd heeft in een prachtige huisstijl. Omdat in het bijzonder Windowsprogramma's zoals "Word" en "Outlook" uitgebreide opmaakmogelijkheden bieden, ontwikkelen medewerkers snel hun eigen voorkeur voor de wijze waarop zij hun documenten opmaken.

  • Oplossing: Office automation.

Wat houdt implementatie van uw huisstijl in?     

Met name het inpassen van sjablonen en ontwikkelen van macro's voor specifieke taken zoals bijvoorbeeld standaard brief/fax/factuur/e-mail lay-out met gekoppeld een adressenbestand en correspondentiebeheer voor de bestaande softwarepakketten binnen uw bedrijf. Hierna hoeven uw medewerkers zich niet meer te bekommeren over de gemaakte afspraken betreffende uw huisstijl en kunnen ze zich puur richten op inhoud.

Wat zijn de voordelen van Office Automation?

Standaardisatie binnen het hele bedrijf van uw huisstijl. Efficiƫnter gebruik van de al aanwezige software Geen dure investeringen in nieuwe software. Besparingen op tijd en kostbaar drukwerk.

Kosten:

De kosten van Office Automation zijn een minimale investering voor efficiƫntere bedrijfsprocessen. Download hier de brochure.

-Bekijk portfolio

Details

Categorie: Office automation

Bekijk ook