WisseQ Automatisering

Portfolio

ISS

Maatwerk

 • Equivalent Circuit EqcWin95 (Universiteit Twente)
  EqcWin95 is a dedicated data analysis program that assists in the interpretation and evaluation of electrochemical impedance/admittance data. The basis of the program is a powerful deconvolution method, which allows the detection of minor but significant contributions to the overall frequency dispersion. The deconvolution procedure also assists in defining the most likely 'Equivalent Circuit'.
 • Planning Rechters Arrondissement Rechtbank Amsterdam (ARBA)
  Visual Basic programma in combinatie met Excel sheets, voor het in goede banen leiden van de planning van de Rechters, Griffiers en Officieren van Justitie.
 • Iriba Bollenbewaaradvies
  De “Iriba” applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Adviesbedrijf van Waveren Haamstede bv. Met dit programma kunnen behandeladviezen voor het bewaren van irisbollen.
 • StageAdministratie Universiteit Twente-TW
  Uitbreiding op het Universiteits-systeem Teletop, voor de registratie en afhandeling van de binnen- en buitenland stages van de studenten.
 • Planningsondersteuning KNVB Ere en eerste divisie
  Een specifieke uitbreiding van het standaardpakket ISS, waarmee een planning voor de competities kan worden uitgevoerd. Bij deze planning wordt o.a. rekening gehouden met de basisdocumenten van de clubs (eisen en wensen van clubs en burgemeesters) en 'traditionals', risicowedstrijden, Amstel cup en Interlandwedstrijden.
 • Stepanek data Analyse
  Registratie en statistische analyse op data van experimenten van vermeend helderziende dr. Stepanek.

Office Automation

Cursussen

Websites